Hård träning i bassäng 

Standard

Måndag 160125

Åh, vad grattad jag har blivit idag på min bemärkelsedag! Nu, när jag ser en ljusning i tunneln, kan jag uppskatta att få uppmärksamhet, jag kan faktiskt tycka att en 41:a födelsedag är något att fira. Livet kommer så sakteliga tillbaka, för varje dag känns det som syretillsättningen till mitt liv ökar. Idag tänkte jag t.ex. att det snart är dags att gå till tandläkaren. En fullkomligt vanlig händelse i ett vanligt liv. Jag fick också en känsla av att längta efter att få nya utmaningar, att involveras i utvecklingsarbete och känna mig betydelsefull inom arbetsliv och föreningsliv. 

Olivia var superduktig i bassängen idag! Hon simmade många vändor och helt utan flytväst! När hon gjorde böjövningar fick hon nästan ner hela högerfoten på bassängbotten, vilket förbluffade oss alla. I 45 minuter körde hon stenhårt, simmade, paddlade genom att balansera på ”korven”, kastade boll och gjorde gåövning. Heja! Heja! 

  
Den hårda träningen tog ut sin rätt, Olivia har varit väldigt trött hela eftermiddagen och kvällen. 

Vi firade min födelsedag med familjen idag. Min önskemiddaf blev tacos. Vi provade dessutom att göra pizzasnurror, inspirerade av en film som vi sett på Facebook. Våra blev inte lika fina, men de smakade gott. 

På kvällen har vi följt Idrottsgalan! 

Olivia har äntligen bestämt vilket deömresemål hon har framöver. Barcelona! Jag var där med kollegor för femton åt sen och kunde berätta lite om staden. Men det är inte jag som inspirerat henne till att vilja åka dit. The Fooo Conspiracy deltar under våren på ”I när och fjärran”. Ja, ni kan ju ana vilken stad de besökte… Har de satt sin fot i den staden, då vill Olivia också göra det. Idag kunde hon återigen lyssna på Omar från The Fooo på Periscope och det piggade upp henne. Om han bara visste hur mycket hans sändning gladde henne och gav energi! 100 % The Fooo är förstås bäst, men 25 % är bättre än ingenting alls, förstås! 

Do you have a problem with the word ”Fuck” in ”Fuck cancer”? I have a problem with the second word! 

#fuckcancer #thefoooconspiracy #barcelona #inärochfjärran 

Annonser

7 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s