Olivia 14 år

Standard

Måndag 161226

På juldagens förmiddag åkte Olivia och jag och handlade inför hennes kalas på Annandagen. Hon tycker om att vara med och bestämma vad det ska bjudas på. Tårta är inget hon föredrar, så hon valde istället muffins och Mormor Magdas glass. 

Eftermiddagen/ kvällen tillbringades med nära och kära. Ett helt gäng med släktingar valde dessutom att vara uppe till tolvslaget för att sjunga för Olivia. Hon hade själv sagt att hon skulle vara uppe till midnatt. Det är viktigt att lägga ut på sociala medier att en fyller år, vet ni! Vi sjöng och hurrade för födelsedagsbarnet och hon uppskattade verkligen att så många nära och kära satt uppe med henne och trotsade den trötthet som ofta följer dagen efter julafton. Det kommer hon att minnas! 

Vi lät henne sova till 09:30 innan vi sjöng för henne, hela familjen. Min lilla tjej – 14 år!!!

Förmiddagen gick åt till att förbereda inför kalaset och Olivia fick många telefonsamtal, SMS och hälsningar via sociala medier. Alla dessa värmde verkligen, men det som värmde extra mycket var en videohälsning från underbara Oscar Enestad i The Fooo Conspiracy! 

Nära och kära strömmade in på eftermiddagen och traditionsenligt bjöds det på toast med olika ostar, skinkor och korvar. Det smakar bra efter julmaten och oset efter alla toastmaskiner fyllde köket medan vardagsrum och kök fylldes av släktingar. Olivia fick många presenter, som öppnades vartefter alla kom – hon var supernöjd med allt hon fick. 

Olivia var väldigt nöjd med sin födelsedag! Det känns helt fantastiskt och speciellt att fira denna födelsedag. Dels är det otroligt att min tjej har blivit så stor! Vi tittade i gamla fotoalbum från när hon var pytteliten, från den första ultraljudsbilden till när hon som ettåring gick omkring. Så bestämd, så målmedveten, så klok och så fin – då som nu! 

Det känns också väldigt speciellt att fira födelsedagen med tanke på allt hon har gått igenom. Många grattis-hälsningar minner också om de nya kraftord som förknippas med Olivia; ”Grattis till härliga kämpar-Olivia!” och ”Till den starkaste och modigaste tjejen jag känner!”. Att beröra och beröras. 

Denna lade Olivia ut på sin Instagram vid midnatt.

Annonser

One response »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s