Statusuppdatering feb 2017

Standard

Fredag 170203

Det var länge sen! Jag saknar bloggen och jag har fått fina meddelanden från läsare som saknar bloggen och ser fram emot ett signerat ex av min framtida bok. Jag tackar för förtroendet! 

Jag lovade att höra av mig då och då för att ge en uppdatering av hur läget är. 

Vi träffar inte längre sjukgymnasten lika ofta, Olivia har ett träningsprogram att följa och så träffar vi Emelie då och då för att stämma av. Under vårt senaste besök hos henne blev hon imponerad av hur långt Olivia har kommit. Hon märkte att haltandet i stort sett var borta och att högerbenet är helt rakt. Det visade sig också att Olivia tränade hårdare än vad som var tänkt – hon går ner i 90 grader när hon gör benböj längsmed väggen, men hon behövde bara gå ner hälften. Nästa mål är att kunna springa några steg! Olivia avslöjade att hon ”råkat” springa när det var basket på gympan och hon sprang för att ta bollen. När hon försökte springa i korridoren började hon tänka för mycket hur hon skulle bete sig; det sker inte automatiskt. Vi ska prova på andra sätt och målet är att hon ska kunna springa några steg. Siktar du mot stjärnorna kan du nå ända upp till trädtopparna! 
Olivias hormonbalans i kroppen har också stabiliserats och hon hade väldigt bra värden sist. De kommer att fortsätta hålla koll på dessa värden, men det var ett väldigt positivt besked som kom nu i januari. 

Jag anmälde nervskadan som patientskada hos LÖF – Landstingens Ömsesidiga Försäkring. Denna vecka fick vi besked om att de efter en lång utredning som bollats mellan olika sjukhusavdelningar har kommit fram till att Olivia har rätt till ersättning – ett fel har helt enkelt begåtts. Det kändes som en viktig upprättelse. 

Som jag skrivit om tidigare så har Olivia utsetts av sjukhuset att få årets stora upplevelse – En Stor Dag genom Min Stora Dag. Efter telefonkontakt med föreningen ska vi nu träffas i stan på söndag för att planera för detta. Vi får se vad det blir…

Annars mår Olivia bra och ser fram emot att mello-cirkusen nu drar igång. Vi ska åka med familjen till Växjö och se både genrep och lördagsfinal. Vi ska heja fram The Fooo. Ja, de har nu bytt namn till FO&O, men det vill vi inte vänja oss vid än så länge… Får vi möjlighet att träffa dem i Växjö så kommer vi att fråga dem hur de tänkte när de bytte till det namnet. Det hade ju varit så lätt att bara ta bort ett O, när Ogge nu hoppade av, och  helt enkelt kallas The Foo… 

#fuckcancer #fooofamily #tfc #foando #mello 

Annonser

One response »


  1. Dem gick inte igenom The foo pga ett annat svenskt band.
    Men det vet ni nog redan hängivna fans som ni är.

    Jag står först i kön när du signerar din bok.

    #fuckcancer #fo&o #krigarprinsessan #debutbok

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s